Mario :)
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Mario :)
Mario
O Nintendo'nun efsanevi bir maskotudur. Mario, bir su tesisatçısıdır, Bowser gibi güç düşkünü kötü adamlar arasında genellikle barışçıl Manter Krallığını korumak için onun efsanevi atlama ve savaş yeteneklerini kullanır. Maceraları sırasında, ona yardım eden sadece üç ana karakter vardır. Genellikle onlarda küçük kardeşi Luigi ve onların ortakları Yoshi ve hatta bazen Toads ile olur.
Nintendo Popeye evrenin temel alan bir video oyunu oluşturmak için lisans kaybettikten sonra Mario Shigeru Miyamoto tarafından oluşturuldu. Tasarımcılar, oyun tutulacak yeni bir karakter oluşturdu. Mario ve Popeye's rol üstlendiği oyun Donkey Kong arcade versiyonu olarak piyasaya sürüldü. Bu oyunda, o aslında oraya "Jumpman." ismi ile taşındı. Jumpman New York'ta Amerika ofisi Nintendo bir çalışanı. Jumpman ve Nintendo'nun İtalyan ev sahibi, Mario Segale ve benzer fiziksel görünüşe işaret "Mario" adını almıştır.
O zamandan beri, Mario Super Mario serisi neredeyse her başlıkta yer aldı. Buna ek olarak, birçok televizyon programları, çizgi roman ve hatta bir filmde bile rol aldı. Bir sürü video oyunu çıktı, şu anda dünyada en çok tanınan hayali karakterlerinden biridir.
Özellikleri
Tam isim : Mario
İlk Ortaya Çıkması : Donkey Kong (1981)
Tür : İnsan
Yaş : Bilinmiyor. Ama kocaman bıyıklı biri olduğu anlaşılıyo
O Nintendo'nun efsanevi bir maskotudur. Mario, bir su tesisatçısıdır, Bowser gibi güç düşkünü kötü adamlar arasında genellikle barışçıl Manter Krallığını korumak için onun efsanevi atlama ve savaş yeteneklerini kullanır. Maceraları sırasında, ona yardım eden sadece üç ana karakter vardır. Genellikle onlarda küçük kardeşi Luigi ve onların ortakları Yoshi ve hatta bazen Toads ile olur.
Nintendo Popeye evrenin temel alan bir video oyunu oluşturmak için lisans kaybettikten sonra Mario Shigeru Miyamoto tarafından oluşturuldu. Tasarımcılar, oyun tutulacak yeni bir karakter oluşturdu. Mario ve Popeye's rol üstlendiği oyun Donkey Kong arcade versiyonu olarak piyasaya sürüldü. Bu oyunda, o aslında oraya "Jumpman." ismi ile taşındı. Jumpman New York'ta Amerika ofisi Nintendo bir çalışanı. Jumpman ve Nintendo'nun İtalyan ev sahibi, Mario Segale ve benzer fiziksel görünüşe işaret "Mario" adını almıştır.
O zamandan beri, Mario Super Mario serisi neredeyse her başlıkta yer aldı. Buna ek olarak, birçok televizyon programları, çizgi roman ve hatta bir filmde bile rol aldı. Bir sürü video oyunu çıktı, şu anda dünyada en çok tanınan hayali karakterlerinden biridir.
Özellikleri
Tam isim : Mario
İlk Ortaya Çıkması : Donkey Kong (1981)
Tür : İnsan
Yaş : Bilinmiyor. Ama kocaman bıyıklı biri olduğu anlaşılıyo
En son soniczeki tarafından Ptsi Şub. 14, 2011 9:04 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Mario :)
Ellerine sağlık güzel paylaşım
Bunny.G*- Hakiki Fan
kişisel Sayfa
Kişisel mesaj: Shadow, I beg of you.. Give them a chance to be happy :/
soniczeki demiş ki:"Mantar Dünyasında" nüfusu korumak için onun efsanevi atlama ve savaş yeteneklerini kullanır.
Mantar Dünyasında yerine Mantar Krallığı demek daha dogru olur :)))
MarioErmando- Yeni Fan
kişisel Sayfa
Kişisel mesaj:
ehem...Popeye Temel reis değilmi
Alien- İyi Fan
kişisel Sayfa
Kişisel mesaj: Dragonite Maximum..!
soniczeki demiş ki:Evet aslında mario ona özenerek çıktı O__O
......... ahahahahahha!!!!
az önce sandalyeden düştüm -yatakta uzanmama rağmen-
Alien- İyi Fan
kişisel Sayfa
Kişisel mesaj: Dragonite Maximum..!
CaféControl demiş ki:soniczeki demiş ki:Evet aslında mario ona özenerek çıktı O__O
......... ahahahahahha!!!!
az önce sandalyeden düştüm -yatakta uzanmama rağmen-
Nasıl Becerdiysen XD
Üyelik derken birşey anlamadım ney aynı firmayami üyeler Üye ne ya >.<
Bunny.G*- Hakiki Fan
kişisel Sayfa
Özellikleri kısmında üyelik var gördüysen yazmışsın o ne
Bunny.G*- Hakiki Fan
kişisel Sayfa
:Dsoniczeki demiş ki:Bende tam bilmiyorum. Yaşadığı yer arkadaşları olabilir.
Haklısın.
Misafir- Misafir
Similar topics
» First Person Mario
» Mario Fan games
» Mario Forever 4.4
» [N64] - Super Mario 64
» Mario Bölüm Sohbeti
» Mario Fan games
» Mario Forever 4.4
» [N64] - Super Mario 64
» Mario Bölüm Sohbeti