Errr.....Merhaba.
+4
soniczeki
YHKARPUZ
BlueBlur_Splasher_Pain_13
Alien
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Errr.....Merhaba.
merhaba. eee..ben ...aaah neyse adımı boşverin
şey uuuh...büyük bir anime fanıyım ben .ayrıca classic sonic fanı classic'ten kastım sonic the hedgehog 1-2 gibi (ve 3).
ayrıca Hardcore bir oyuncuyum.tabii aynı zamanda Nintendocu'yum yaşımıda boşverin ...nintendo ds ve wii sahibiyim.
ayrıca çok iyi karikatürize çizim yaparım (ayrıca ds ve wii konusunda korsanım bilmek isterseniz )
eeer...herneyse bu kadar bilgi yeter sanırım ..... ! ha bide büyük bir yugioh fanı ve düellocusuyum..
şey uuuh...büyük bir anime fanıyım ben .ayrıca classic sonic fanı classic'ten kastım sonic the hedgehog 1-2 gibi (ve 3).
ayrıca Hardcore bir oyuncuyum.tabii aynı zamanda Nintendocu'yum yaşımıda boşverin ...nintendo ds ve wii sahibiyim.
ayrıca çok iyi karikatürize çizim yaparım (ayrıca ds ve wii konusunda korsanım bilmek isterseniz )
eeer...herneyse bu kadar bilgi yeter sanırım ..... ! ha bide büyük bir yugioh fanı ve düellocusuyum..
Alien- İyi Fan
kişisel Sayfa
Kişisel mesaj: Dragonite Maximum..!
Geri: Errr.....Merhaba.
İşte Bu Bee! Sonunda Bir Yu-Gi-Oh çu !
Özelden Konuşalım Bir Ara Hatta Msn Den Konuşuruz.Sanada Uyarsa Tabi.Yaşını Ve Adını Da Merak Ettim.Ben De Sıkı Bir Yu-Gi-Oh çuyum.Turnuva da 3. Olmuştum.Mahallede Yenmediğim Kişi Kalmamıştı.Anlayacağın,İyi Bir Oyuncuyum.Ayrıca Benim Yu-Gi-Oh Kolluğu Ve 200 Tane Orjinal Kartım Vardı Fakat Kayboldu Fakat Kolluk Duruyor Çok Şükür
Benim Sevdiğim Animeler:
1.Yugioh
2.Sonic X
3.Bebylade
4.Pokemon
5.Bakugan
Hem Hardcore Bir Oyuncuyum Demişsin.Hangi Oyunda Peki Merak Ettim Onuda ? Maalesef Çok Meraklıyım Dimi ^^
Hoşgeldin Bu Arada
Ve De Listemi Beğendin Mi
Özelden Konuşalım Bir Ara Hatta Msn Den Konuşuruz.Sanada Uyarsa Tabi.Yaşını Ve Adını Da Merak Ettim.Ben De Sıkı Bir Yu-Gi-Oh çuyum.Turnuva da 3. Olmuştum.Mahallede Yenmediğim Kişi Kalmamıştı.Anlayacağın,İyi Bir Oyuncuyum.Ayrıca Benim Yu-Gi-Oh Kolluğu Ve 200 Tane Orjinal Kartım Vardı Fakat Kayboldu Fakat Kolluk Duruyor Çok Şükür
Benim Sevdiğim Animeler:
1.Yugioh
2.Sonic X
3.Bebylade
4.Pokemon
5.Bakugan
Hem Hardcore Bir Oyuncuyum Demişsin.Hangi Oyunda Peki Merak Ettim Onuda ? Maalesef Çok Meraklıyım Dimi ^^
Hoşgeldin Bu Arada
Ve De Listemi Beğendin Mi
Gerçekten iyi düello oynarmısın peki nintendoyu nasıl oynarsın
YHKARPUZ- Yeni Fan
kişisel Sayfa
Kişisel mesaj:
Hoşgeldin sonunda Wii'si olan birini bulabildim
SilverShadow- Normal Fan
kişisel Sayfa
Kişisel mesaj: Shadow is always behind you...
Ama Benim İçin Dreamcastı si Olan Birini Görmek Hiç Güzel Olmazdı
En son BlueBlur_Splasher_Pain_13 tarafından Salı Şub. 08, 2011 6:37 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
BlueBlur_Splasher_Pain_13 :
listen süper .demek 3. oldun turnuvada ben daha hiç turnuvaya katılamadım 2010 un sonunda bir turnuva vardı ama onada arkadaşımla gidecektim...eh arkadaşım beni ekince gidemedim.neyse kartlarına üzüldüm.bende invincible fortress destesi kullanıyorum.belki bilirsin
(benim en sevdiğim animeler:
-naruto shippuuden (shippuuden güneş günceleri demek
-onepiece
-haruhi suzumiya
-yu-gi-oh (1. sezon -diğerlerini özellikle 5D's yi hiç sevmedim büyük ihtimalle yeni geleni de seveyeceğim)
-Death note
-full metal alchemist
-bleach
-Level E
-Star Driver
YHKARPUZ : dediğinden hiçbirşey anlamadım
Shadow: aynen (ssbb oynuyomusun belki bigün kapışırız )
listen süper .demek 3. oldun turnuvada ben daha hiç turnuvaya katılamadım 2010 un sonunda bir turnuva vardı ama onada arkadaşımla gidecektim...eh arkadaşım beni ekince gidemedim.neyse kartlarına üzüldüm.bende invincible fortress destesi kullanıyorum.belki bilirsin
-onepiece
-haruhi suzumiya
-yu-gi-oh (1. sezon -diğerlerini özellikle 5D's yi hiç sevmedim büyük ihtimalle yeni geleni de seveyeceğim)
-Death note
-full metal alchemist
-bleach
-Level E
-Star Driver
Alien- İyi Fan
kişisel Sayfa
Oyun bende yok daha ama alıcam
Bu arada Shippuden Fırtına Günceleri demek diye biliyorum
Bu arada Shippuden Fırtına Günceleri demek diye biliyorum
SilverShadow- Normal Fan
kişisel Sayfa
DoKoMoDaKé demiş ki:BlueBlur_Splasher_Pain_13 :
-onepiece
-haruhi suzumiya
-Death note
-full metal alchemist
-bleach
-Level E
-Star Driver
Ben Yugioh Ve Yugioh GX i Severim.5DS Den Nefret Ettim. Ben Geçen Sene Katılmıştım.Deste Adlarını Bilmem Genelde Karma Deste Kullanırım.Ama Turnuvadan Sonra Bırakmıştım Yugiohu.Birden Tekrar Başlamak İstedim.Hamachiden,Joey The Passionu Oynarız İstersen ?
hoş geldin kardeş bende yugioh cu sayılırım machıne mayhem destesi kullanıorum ondan önce ise karışıktı ama onlar kayboldu
bide ben naruto s.cıyım buarada 10 şubatta fiiler bitiyor ve 2 bölüm ard arda geliyor haberin olsun
bide ben naruto s.cıyım buarada 10 şubatta fiiler bitiyor ve 2 bölüm ard arda geliyor haberin olsun
foxbatu- Normal Fan
kişisel Sayfa
Kişisel mesaj: İ love Sonic.İ love N3DS
foxbatu: süper haber! (bi aralar en sevdiğim destelerdne biriydi machine mayhem hatta gadget lar (stronghold dahil) destemde duruyor.Destem toprak destesi olmasına rağmen
Shadow: bende güneş günceleri diye biliyorum ama narutonun elementi rüzgar olduğundan fırtına günceleri daha mantıklı sanırım XD
BlueBlur_Splasher_Pain_13: bi aralar JtP oynamıştım ama tüm kartları açma yamasını yapamayınca bıraktım yamayı yapmaya yardım edersen zevkle oynarım
Shadow: bende güneş günceleri diye biliyorum ama narutonun elementi rüzgar olduğundan fırtına günceleri daha mantıklı sanırım XD
BlueBlur_Splasher_Pain_13: bi aralar JtP oynamıştım ama tüm kartları açma yamasını yapamayınca bıraktım yamayı yapmaya yardım edersen zevkle oynarım
Alien- İyi Fan
kişisel Sayfa
aslında tam machına mayhem deil yani tamamlayamadım daha
foxbatu- Normal Fan
kişisel Sayfa
Kişisel mesaj: İ love Sonic.İ love N3DS
Valla filler yüzünden ne zamandır izlemiyodum çok iyi oldu!
DoKoMoDaKé sana attığım mesaj geldi mi?
DoKoMoDaKé sana attığım mesaj geldi mi?
SilverShadow- Normal Fan
kişisel Sayfa
Hoşgeldin aramıza Hardcore oyuncuları görmek ne hoş
Bunny.G*- Hakiki Fan
kişisel Sayfa
Kişisel mesaj: Shadow, I beg of you.. Give them a chance to be happy :/
Hoşgeldin Doko (böyle dememde sakınca var mı? )
Demek burda iki Yugiohcuya denk geldik Çok hoş Turnuvada çeyrek finallere kadar çıkıyordum ben Bir çeyrek finalde can puanları:
1500/8000
800/8000
Karşımdaki ustaca bir komboyla Neos'u çağırıp Neo Space'den biriyle füzyonlamıştı da beni öyle yenmişti
En az 250 orjinal kart destem hala duruyor (150'sini kullanmıyorum XD) İki destem var. 5DS orjinal ve kendi karma destem.
Bilmeyenler için: Karma destecilik son derece zordur, başarılı bir kombo stratejiniz olmazsa yanlızca çaylak olursunuz İnanın bunu çok yaşamıştım xD,
Neyse kendimi anlatmaya gelmedim buraya Tanışmak çok güzel. Bir ara daha iyi tanımak isterim seni MSN felan Tekrar hoşgeldin...
Demek burda iki Yugiohcuya denk geldik Çok hoş Turnuvada çeyrek finallere kadar çıkıyordum ben Bir çeyrek finalde can puanları:
1500/8000
800/8000
Karşımdaki ustaca bir komboyla Neos'u çağırıp Neo Space'den biriyle füzyonlamıştı da beni öyle yenmişti
En az 250 orjinal kart destem hala duruyor (150'sini kullanmıyorum XD) İki destem var. 5DS orjinal ve kendi karma destem.
Bilmeyenler için: Karma destecilik son derece zordur, başarılı bir kombo stratejiniz olmazsa yanlızca çaylak olursunuz İnanın bunu çok yaşamıştım xD,
Neyse kendimi anlatmaya gelmedim buraya Tanışmak çok güzel. Bir ara daha iyi tanımak isterim seni MSN felan Tekrar hoşgeldin...
Cape Mario- Normal Fan
kişisel Sayfa
Kişisel mesaj: Yahhooo!
Mario Kong demiş ki:
Bilmeyenler için: Karma destecilik son derece zordur, başarılı bir kombo stratejiniz olmazsa yanlızca çaylak olursunuz İnanın bunu çok yaşamıştım xD
Doğru bende bir aralar karma kullanmıştım.tabii pek iyi olmadı ve çoğunlukla yenildim.iyi bir stratejide bulamamıştım.sonra yugioh'a ilk başladığım kartları kuzenimden "tekrar" aldım .(yugioh a başladığımdaki ilk kartlarımı kuzenim vermişti bana.) invincible fortress destesindeki nerdeyse bütün kartlar destemde bulunmasına rağmen Exodd un olmaması (ki sphinx ler dahi var) insanın içinde -ve destesinde- büyük bir boşluk yaratıyor.
neyse bende Hoş bulduk -haha Doko xD yok,yok tabiiki demende bi sakınca yok
(bu senenin turnuvasına katılırsan bende gelirim )
Alien- İyi Fan
kişisel Sayfa
Bu Sene Tekrar Katılacağım Bende.Bide Zamanı Açıklansa Güzel Olacak
Evet Karma Destecilik Zordur.Ama Beni ilklerde Karma Desteciliğe İten,Hiç Bir Kartımın Düzenli Bir Deste İçin Uygun Olmamasıydı.Mesela Bir Mavi Gözlü Beyaz Ejder Vardı,Bir Rocket Savaşcışı Vardı,Bir Harplı Peri Vardı.Allah Aşkına Bunlardan Bir Deste Olur Mu Yaw ! (Ki Sonradan Dinozor Destesi Yaptım Ve Turnuvayta O Desteyle Katıldım =) )
Evet Karma Destecilik Zordur.Ama Beni ilklerde Karma Desteciliğe İten,Hiç Bir Kartımın Düzenli Bir Deste İçin Uygun Olmamasıydı.Mesela Bir Mavi Gözlü Beyaz Ejder Vardı,Bir Rocket Savaşcışı Vardı,Bir Harplı Peri Vardı.Allah Aşkına Bunlardan Bir Deste Olur Mu Yaw ! (Ki Sonradan Dinozor Destesi Yaptım Ve Turnuvayta O Desteyle Katıldım =) )
Dinozorlar kolay cezbederler ama stratejisini kurması kolay, bozması daha kolaydır Bu nedenle dinozor destesiyle finale çıkan birini görürseniz eline Earthbound Immortals vermeyi deneyin XD Adam saniyesinde turnuvayı kazanacaktır
Cape Mario- Normal Fan
kişisel Sayfa
Kişisel mesaj: Yahhooo!
Mario Kong demiş ki:Dinozorlar kolay cezbederler ama stratejisini kurması kolay, bozması daha kolaydır Bu nedenle dinozor destesiyle finale çıkan birini görürseniz eline Earthbound Immortals vermeyi deneyin XD Adam saniyesinde turnuvayı kazanacaktır
ahaha Doğru
Alien- İyi Fan
kişisel Sayfa
1 sayfadaki 1 sayfası