2011 De Çıkacak Sonic Oyunları
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
2011 De Çıkacak Sonic Oyunları
Bildiğiniz Üzere 2011 Yılındada Sonic Oyunları Çıkacak(Her Sene Çıkıyor Zaten )
Bu Oyunların Listesi Şöyle=
-Sonic Anniversary(Adı Belli Değil)Sonicin Klasik Bölümleri 3D Ye Uyarlanacak,Sanırım Colors Ve Unleashedin Gündüz Bölümleri Gibi Oynanacak.Wii,DS,PS3 Ve Belkide XBOX360 İçin Bu Haziranda Çıkışını Yapacak.
-Sonic 3DS (Adı,İceriği Ve Çıkış Tarihi Bilinmiyor)
-Sonic The Hedgehog 4:Epsiode 2=Sonic 4 Gibi Bir Oynanışa Sahip Olacak,Tails,Metal Sonic Ve Knuckles Olacak.Daha Önce Görülmeyen Bölümler Yapılacak Fanların İstekleri Göz Önünde Bulunacak Ve Sonic 4 Deki Psychibişibişiler(Ne Deniyodu Tam Hatırlayamadım xD Ama Şu Homing Atak Kontrol Filan vs...)Düzeltilecek.Bu Yaz Haziran Yada Temmuzda Çıkışını PS3,XBPX 360 Ve Wii İçin Yapacak
Bu Oyunların Listesi Şöyle=
-Sonic Anniversary(Adı Belli Değil)Sonicin Klasik Bölümleri 3D Ye Uyarlanacak,Sanırım Colors Ve Unleashedin Gündüz Bölümleri Gibi Oynanacak.Wii,DS,PS3 Ve Belkide XBOX360 İçin Bu Haziranda Çıkışını Yapacak.
-Sonic 3DS (Adı,İceriği Ve Çıkış Tarihi Bilinmiyor)
-Sonic The Hedgehog 4:Epsiode 2=Sonic 4 Gibi Bir Oynanışa Sahip Olacak,Tails,Metal Sonic Ve Knuckles Olacak.Daha Önce Görülmeyen Bölümler Yapılacak Fanların İstekleri Göz Önünde Bulunacak Ve Sonic 4 Deki Psychibişibişiler(Ne Deniyodu Tam Hatırlayamadım xD Ama Şu Homing Atak Kontrol Filan vs...)Düzeltilecek.Bu Yaz Haziran Yada Temmuzda Çıkışını PS3,XBPX 360 Ve Wii İçin Yapacak
Geri: 2011 De Çıkacak Sonic Oyunları
Sonic'in klasik bölümleri 3D mii -_- hmpf kafama pek yatmadı bu fikir benim
Alien- İyi Fan
kişisel Sayfa
Kişisel mesaj: Dragonite Maximum..!
Alien demiş ki:Sonic'in klasik bölümleri 3D mii -_- hmpf kafama pek yatmadı bu fikir benim
Aslında Sonic 2 Veya 3 Ü Tekrar Yapsalar.Müzikler Ve Grafikler Geliştirilse Sonic Tails Knuckles Ve Doctor Robotnki Playable Olsa Ve Cutsceneler Konulsa Gameplayda Sonic Adventure Yada Sonic Colors Gibi Olsa Süper Olur Ama Sega Nah Yapar.
Flood Yapıyorum Ama Konuyu Yanlış Yere Açmışım Bir Zahmet Taşırmısınız Adminler Modlar
adminler modlar uyuyo.zaten mod yok diye biliyorum ben
Alien- İyi Fan
kişisel Sayfa
Kişisel mesaj: Dragonite Maximum..!
Sonic 2 ve Sonic 3 Yeni grafiklere göre tasarlansa hasılat rekorları felan kırar. Sonic Anniversary'nin mükemmel olmasını bekliyoruz +.+
Bunny.G*- Hakiki Fan
kişisel Sayfa
Kişisel mesaj: Shadow, I beg of you.. Give them a chance to be happy :/
Similar topics
» Sonic Vs Mario Oyunları
» Sonic Game Gear Tüm Oyunları
» Sonic Mega Drive Tüm Oyunları
» 3DS Avrupa Çıkış Oyunları Listesi Duyuruldu
» Sega Sonic Gününde Sonic 4 Bölüm 2 De Tails olacağına dair ipucu verdi.
» Sonic Game Gear Tüm Oyunları
» Sonic Mega Drive Tüm Oyunları
» 3DS Avrupa Çıkış Oyunları Listesi Duyuruldu
» Sega Sonic Gününde Sonic 4 Bölüm 2 De Tails olacağına dair ipucu verdi.
1 sayfadaki 1 sayfası